Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

"Dok ste sa svojim narodom imaćete i vezu sa životom u Srbiji. Svaki funkcioner koji se odvoji od svog naroda, neće biti više na funckiji u SPS ili u Jedinstvenoj Srbiji", poručio je lider socijalista iVica Dačić sa predizbornog skupa na Zvezdari.

Dačić je poručio da je program socijalista i Jedinstvene Srbije patriotizam i da se zasniva na tome da slušaju šta narod misli.

Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

On je kazao da je današnji skup prva predizborna radnja koje preduzimaju ističući da bez obzira na sve to spremno dočekuju izbore koji će se održati 21. juna.

Naveo je da su zdravstveni radnici koji su i njihovi članovi, dali veliki doprinos u borbi protiv virusa i zaštiti građana i države.

Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

„Puno mi je srce uvek bilo kada su iz kriznog štaba govorili da je način na koji se Srbija branila od korone na neki način i zaostavština sistema javnog zdravlja ili kako Vladimir Ðukić direktor KBC “Dragiša Mišović“ voli da kaže narodnog zdravlja koji je napravljen još u socijalističkom sistemu“, kazao je Dačić.

Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Dačić je rekao da SPS pripada strankama kojima nije potrebno da imaju dugu kampanju jer kako ističe sve što su radili je bilo od životnog značaja za dražavu i narod svih ovih godina.

Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

„Istorija SPS je bila i istorija države“, kazao je Dačić dodajući da su kroz sve teškoće i probleme prošli zajedno sa svojim narodom.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare