Foto: Nova.rs

Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, oglasio se za Nova.rs povodom pogoršanog zdravstvenog stanja funkcionera SPS-a, Milutina Mrkonjića.

„Svakodnevno se raspitujem za njegovo stanje. Veoma je loše. Želim mu da pobedi i ovog puta, molimo se svi za njega. Tu sam za njega i njegovu porodicu šta god da zatreba“, rekao je Dačić u kratkoj izjavi za Nova.rs.

Podsetimo, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije i bivši ministar, Milutin Mrkonjić, nalazi se na kardio-vaskularnoj klinici na Dedinju i njegovo zdravstveno stanje nije dobro.

PROČITAJTE JOŠ

Kako navode naš izvori, on je posle mesec i po dana bolničkog lečenja pušten kući, da bi posle samo dva dana hitno vraćen u bolnicu.

„Nije u dobrom stanju“, kaže izvor Nova.rs.

Kako je naš portal pisao pre desetak dana, njemu je nedavno ugrađen pejsmejker.

Tada se oglasila njegova pratnerka, pevačica Ana Bekuta.

„Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja“, rekla je tada Bekuta, koja je dodala da nema mesta panici.

„Zaista nema potrebe za panikom i senzacionalizmom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo vam“, pisalo je u saopštenju koje je Ana Bekuta poslala medijima.

Bonus video

Danica Vučenić: Dačič bio bolji student FPN-a od mene, a ja student generacije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare