Ivica Dacic SPS Socijalisticka partija Srbije
Ivica Dačić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Aleksandar Vučić je sigurno jedini predsednički kandidat koji će dobiti podršku Socijalističke partije Srbije (SPS), poručio je danas lider SPS Ivica Dačić.

On je na sastanku sa socijalistima Vojvodine povodom predstojećeg referenduma i izbora na proleće ove godine istakao dobru saradnju socijalista i naprednjaka, saopštila je danas Socijalistička partija.

Dačić je istakao kako je „odavno dogovoren nastavak saradnje Srpske napredne stranke i socijalista“ i da je Aleksandar Vučić „sigurno jedini predsednički kandidat koji će biti podržan od strane SPS“.

„Ove godine obeležavamo 10 godina kako sarađujemo. Mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije“, rekao je Dačić.

On se danas sastao sa rukovodstvima gradskih i opštinskih odbora SPS iz Severnobačkog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, a na sastanku su „postavljeni naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima“.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Đanković, direktor SPS Đorđe Čabarkapa, članica Predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine Srbije Boris Novaković, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: Pivljanin: Dačić se sve vreme nudio SNS-u

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare