Dačić formira radnu grupu za međustranački dijalog

Politika 15. maj. 202109:32
Podeli:
Ivica Dačić Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za utorak, 18. maj, prvi sastanak Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca na kojem će biti reči o predstojećim aktivnostima te grupe koja je osnovana sa ciljem da definiše teme dijaloga i koordinira njegov dalji tok, saznaje Tanjug.

Dačić je posle prvog sastanka vlasti i opozicije bez stranaca, a kojem je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, doneo odluku o obrazovanju Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca. Ta odluka je doneta pre tri dana, 12. maja.

Članovi te grupe su predsednik parlamenta Ivica Dačić, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, predsednik Radne grupe za saradnju sa OEBS-om Dejan Ðurđević, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović i predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović.

Pročitajte još...

U grupi su i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predstavnica Zavetnika Milica Ðurđević Stamenkovski, predsednik POKS-a Žika Gojković, kopredsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar