Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Prosljavljeni vaterpolista Danilo Dača Ikodinović poznat je kao osoba "bez dlake" na jeziku, a šta iskreno misli ovoga predočio je lideru Dveri Bošku Obradoviću. Doduše, Ikodinović nije primetio da je u pitanju lažni profil na Tviteru, te da nije Obradović, već Obradević, ali poruka Ikodinovića bila je jasna.

Povod za sukob na Tviteru bio je Evroprajd, odnosno jučerašnja šetnja koja je održana u Beogradu. Jedan od glavnih protivnika prajda bio je lider Dveri Boško Obradović koji je u javnosti govorio da parade ne sme da bude i da je to sramota.

Da je Tviter mreža gde svašta možete pročitati (kako dobrih, tako i besmislenih stvari) potrđuje i lažni profil Boška Obradović, tzv. „parody account“ koji je nazvan Boško Obradević. Na jednom od statusa lažni Boško je napisao da na šetnji nije bio jer je on čovek institucija, a ne masa.

„Mnogi me pitaju zašto nisam bio na ulici danas, pri tom zaboravljaju da sam ja osoba koja deluje kroz institucije, a ne u masi“, objavljeno je u jednom od tvitova. Jedan deo građana odmah se nasmejao, ali bilo je onih koji su poverovali lažnog nalogu.

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović pogrešno je pročitao ime i napisao šta zaista misli o narodnom poslaniku, čime je upao u zamku lažnog profila. Iako je profil parodija, stav Ikodinovića je nedvosmislen:

Foto: Printscreen

„Ti si sis***na neviđena, koristoljub i smrda. Kao i svi političari ovog sveta, samo što si ti veća smrda od svih“, napisao je on na Tviteru ne znajući da je u pitanju tviter profil „Novi Dejo“. Ubrzo nakon toga Ikodinović je obrisao tvit.

U komentarima ispod tvitova korisnici su napisali da se Ikodinović „ispalio“ i da je profil lažan, što je činjenica. Ali, isto tako je činjenica da je Ikodinović izneo svoje mišljenje o Bošku Obradoviću. I to onom pravom.

Bonus video: Milan Nikolić – Pamtim munje u očima mladog Boška Obradovića

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare