Goran Dimitrijević, emisija Pregled dana
Goran Dimitrijević Foto: Newsmax Adria

"Od danas možete da birate kao u mađioničarskoj predstavi: ili ćete od Ostružnice do Orlovače obilaznicom, ili ćete avionom direktno u Njujork. Možda se neko zapita, pa zar sve to nismo mogli i ranije?", ovako je započeo večerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Jesmo, ali kakve to ima veze. Za danas je određeno da su to novosti; naročito što te objekte i avion puštaju u promet predsednik i predsednica vlade. Da nije njih, u Srbiji ne bi bilo puteva ni aviona, ne bi bilo ni bolnica ni apoteka, možda ne bi bilo ni struje. Do njihovog dolaska Srbija je živela u šumi i zemunicama, a tek poslednjih 9 godina smo toliko napredovali da imamo asfaltne puteve i avione“.

„U isto vreme, prave se mape, ucrtavaju se granice, samo da se niko ne bi setio da pita a šta ministar odbrane danas radi u policiji, u istrazi za organizovani kriminal i kako može da postoji vlada čiji su ministri bilo kako povezani sa organizovanim kriminalom? Predstava koju gledamo svakog dana i koja se prenosi na svim TV stanicama treba da ulepša nešto što se ulepšati ne može“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare