Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde Jelena Spirić uputila je otvoreno pismo premijerki Ani Brnabić, povodom njene izjave da je prethodna vlast kriva zato što Leskovac nema mamograf.

„Gospođo Brnabić, jedanaest godina ste na vlasti u Srbiji. Jedanaest godina. A objašnjavate da za to što Leskovac nema mamograf je kriva prethodna vlast!? Da li ste svesni šta izgovarate?“, izjavila je Jelena Spirić predsednica leksovačkog odbora Stranke slobode i pravde reagujući na izjavu Ane Brnabić u kojoj je za nepostojanje mamografa optužila prethodnu vlast postavljajući pitanje šta su oni radili.

Jelena Spirić Foto: Promo/SSP Leskovac

„A ako već pitate šta je radila ta prethodna vlast da vam kažem – oporavljala je zemlju od katastrofe, koju ste vi kad ste prošli put vodili Srbiju, naneli ovoj zemlji. Kad su Vaši šefovi Vučić i Dačić, sa svojim tadašnjim šefovima Šešeljem i Miloševićem vodili Srbiju, ona je bombardovana, došla je pod najstrašnije sankcije Ujedinjenih nacija u istoriji koje su razorile privredu. Imala je inflaciju koja se merila milionima procenata, izbačena je iz Ujedinjenih nacija… Zdravstvo se tada raspalo gospođo Brnabić, pa su pacijenti ako su želeli da ih neko operiše i spasi im život morali sve što je neophodno od materijala i lekova da donesu od kuće, dodala je Spirićeva.

Ta bivša vlast koju napadate je vraćala deviznu štednju koju ste ukrali građanima, penzije koje su kasnile mesecima, dečije dodatke koje niste isplatili 24 meseca…
To i mnogo toga drugog je radila prethodna vlast. Vi niste uradili skoro ništa. A i to što ste vi radili ovih 11 godina, osim što ste se obogatili i useljavali u vile po Dedinju, biće uskoro predmet rada istražnih organa demokratske Srbije“, zaključila je Spirić.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić – RTS nekorektno izveštava o predsedniku Vučiću 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare