Foto: E-Stock/Stefan Filipovic

Pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik "Food and Fizio" centra na adresi gde je Čedomir Jovanović napao Žarka Ivkovića - Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića.

„Food and Fizio Centar“ je preduzeće registrovano na adresi Milutina Milankovića 1, na Novom Beogradu, što je upravo i adresa na kojoj se oko 17 časova odigrao incident u kome je, kako je za Nova.rs rekao pravni zastupnik ovog centar Dejan Dubajić,  učestvovao Čedomir Jovanović, lider LDP i bivši republički poslanik.

Podsetimo, Čedomir Jovanović pretukao je danas na Novom Beogradu  Žarka Ivkovića, vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“. Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1.

Foto: Nova.rs

Kao zakonski zastupnik „Food and Fizio Centra“ navedena je Jelena Jovanović, a o tome svedoče i javno dostupni podaci Agencije za privredne registre.

I na društvenim mrežava uveliko se piše da su Čedomir i Jelena Jovanović pravi vlasnici „Food and Fizio Centra“, u kome se nemio događaj i odigrao.

Prema podacima Agencije za privredne registre, kao vlasnik „Food and Fizio Centra“ vodi se preduzeće Centar za društveno učešće u zdravlju „Food to Health“, čiji je zakonski zastupnik ponovo – Jelena Jovanović.

Nova.rs pokušala je da kontaktira Čedomira Jovanovića u vezi današnjeg incidenta, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (17)