Jelena Jovanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Jelena Jovanović, direktorka ”Food and fizio centra” i supruga Čedomira Jovanovića, u izjavi za portal Nova.rs tvrdi da je jedini pravni korisnik prostora oko kojeg se spori sa vlasnikom "Fizio centra" i navodi da niko nikoga nije napao, te da nije bilo nikakvog obračuna.

„Ja sam direktorka društva Food and fizio centar i mi smo u podzakupu sa vlasnikom  Fizio centra. Dotična osoba (Dejan Dubajić pravni zastupnik Fizio centra, prim.aut) je promenila brave u trenutku kada sam ja samoinicijativno bila u karantinu. Mesec dana pre toga dobio  je raskid ugovora o zakupu, a došao je i promenio bravu. Mi smo pozvali policiju kako bi nam pomogli da uđemo u svoj posed“, rekla je za Nova.rs Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, lidera LDP.

Ona je najavila da se firmi „Fizio centar“ sprema tužba za ometanje prostora.

Ove izmišljotine, kako je neo nekoga napao, gde je taj čovek napadnut? To su sve laži, najobičnije optužbe“, rekla je ona.

Na navode Nova.rs da nam je Dubajić predočio dokument da ima ugovor o zakupu ovog prostora, Jelena kaže:

„Imam ugovor o zakupu sa vlasnikom ovog prostora: Ja sam njemu deo prostora dala pre dve godine, kao podzakupcu, i taj ugovor je raskinut pre mesec i po dana. On je došao, promenio brave, da ne možemo da uđemo. Cela oprema je na firmi čiji sam ja direktor“, rekla je Jelena Jovanović.

Ona je pokazala ugovo o zakupu sa vlasnikom prostora, firmom „Bankom“ potpisan 2016. godine.

„Taj ugovor nije raskinut, čovek je lud. Postojao je ugovor o podzakupu dela prostora sa Ambulantom za fizikalnu rehabilitaciju čiji je osnivač Ivković. Njemu je ugovor raskinut zbog neplaćanja, 21.maja 2020. U trenutku kada sam bila u kanatinu, on je izašao i stavio nove brave. Mi danas imamo klijente ovde…“, navodi ona.

Pravni zastupnik Fizio centra tvrdi da je vlasnik sa vama raskinuo ugovor u maju prošle godine?

„Sa nama nikad nije raskinut ugovor, možete proveriti sa vlasnikom. Ovo su budalaštine, ovaj čovek nije pravnik, on je cirkuzant“, navodi Jelena Jovanović.

Na pitanje da li postoje neki neraščišćeni dužničko-poverilački odnosi, ona ističe da oni njoj duguju novac i da su zato izbačeni iz prostora.

„Ja sam jedini pravni korisnik ovog prostora“ navodi ona.

Na pitanje da li je bilo obračuna sa vlasnikom i pravnim zastupnikom „Fizio centra“, ona odgovara da nije došlo ni do kakavog obračuna.

„Čovek laže. Nije došlo ni do kakvog obračuna, on je pokušao da uđe ovde na silu.  Obračun od pre dva dana se nije desio. Niko nigde nikoga nije napao. Čedomir je došao na zakazanu terapiju jutros od osam sati. A, svrha te laži je da otme prostor, uđe unutra i ukrade moju opremu“, navodi Jelena Jovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar