Foto: Arhiva/Medija Centar Beograd

Potpredsednik Stranke Slobode i pravde Dejan Bulatović izjavio je danas da je tužilaštvo odbacilo prijavu protiv Zorana Radmilovića, kojeg je ministar Nebojša Stefanović na televiziji optužio da je pisao grafite po kući Bulatovića, uz napomenu da je zbog toga podneta krivična prijava protiv ministra.

Pre dva dana iz Tužilaštva je stiglo rešenje o odbijanju predloga za krivičnu prijavu policijske stanice u Šidu. Dakle sada je svima jasno da Radmilović nikakve veze nema sa ispisivanjem uvredljivih grafita ma mojoj kući.

„To je i Tužilaštvo utvrdilo, i ja sada pitam Stefanovića da li će izaći na televiziju Pink da kaže da je pogrešio i da je lažno optužio čoveka“, upitao je Bulatović u pisanoj izjavi.

Pročitajte još...

„Da li ćete podneti ostavku? Da li ćete podneti bilo kakve konsekvence, bar sa moralne strane za ono što ste uradili tom čoveku, ili je bilo lakše da vi i vaši prijatelji iz Srpske napredne stranke u svim medijima objavite kako je to uradio Zoran Radmilović“, upitao je Bulatović.

Bulatović je rekao da je protiv Stefanovića podneta krivična prijava i da će odgovarati on i svi koji su učestvovali u političkom progonu, kao i zbog toga što štite osobu koja je to uradila. Jasno smo dali indicije ko je možda to uradio, ali vi niste radili po tome što sam ja rekao, nego ste radili šta vama odgovara, naglasio je Bulatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare