Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC; morrisandsons.com

Premijerka Srbije Ana Brnabić pojavila se na konferenciji za medije u Palati Srbija noseći cipele koje nimali nisu jeftine, čime je potvrdila da među predstavnicima vlasti i te kako vlada trend da je najbolje ono što je najskuplje.

Cipele predsednice Vlade Srbije privukle su veliku pažnju javnosti. Korisnici društvene mreže Tviter vrlo brzo su otkrili da je reč o cipelama John Lobb William Black Double Monk Strap koje koštaju 1.200 dolara, koliko iznose četiri minimalca u Srbiji.

 

Ni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić nije imun na skupocenu odeću. Nakon njegove objave na Instagramu, gde se vidi kako u duskerici i trenerci obilazi radove u Beogradu na vodi, krorisnici društvenih mreža su naveli da je odevna kombinacija šefa srpske države zapravo komplet Abercrombie and Fitch koji košta oko 160 dolara.

Pročitajte još...

Sredinom avgusta, potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović upitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je tačno da nosi sako koji košta nešto više od 700.000 dinara i patike od više od 60.000 dinara.

Vučić je u svom maniru odgovorio da su „njihovi“ mediji lagali i da njegov džemper ne košta 400, već 55 evra.

„Ja sam im jako zahvalan što su pokrenuli važnu temu, zahvalan sam njihovim medijima. Lagali su da mi džemper košta 400 evra, a košta 55. Meni sakoe daju iz fundusa ili mi sašiju, pošto sam gabaritan. Ne koštaju koliko kažu, nego mnogo manje“, rekao je tada Vučić.

BONUS VIDEO:  Pitanja za Anu Brnabić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare