Ana Brnabić
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Svaki naš rezultat je kao da ste im opalili šamar, ocenila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić komentarišući izjave opozicionih stranaka, uz napomenu da su "u proteklih nedelju dana nešto malo više osioni u pretnjama da će padati glave".

Čuli ste od nekih uglednih, objektivnih, profesionalnih novinara da će da nas stavljaju u logore. Nemaju plan, program, nemaju šta da ponude građanima osim pretnji, uvreda na račun nas političara, kazala je Brnabić, odgovarajući na pitanja predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića.

Takva je politika Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Vuka Jeremića, a na to morate da odgovorite radom, što činimo proteklih sedam-osam godina, dodala je.

Marković je istakao da je na delu „politički terorizam“ koji mora da se kazni, jer „imamo muža koji je tukao tasta i ženu – Dragana Đilasa“.

Iva Đilas je potpisala prijavu i to po službenoj dužnosti mora da se procesuira, rekao je on, na šta je ministarka pravde Maja Popović kazala da će se procesuirati sva krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti.

Govorili smo i ranije o Mariniki Tepić i Tužilaštvo će na adekvatan način odraditi svoj posao, poručila je Popović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar