Brnabić demantovala Tepić: Sve što izgovorite je laž

Politika 17. okt. 202015:19
Podeli:
Ana Brnabic
Ana Brnabić Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Premijerka Srbije Ana Brnabić demantovala je danas navode Marinike Tepić da "krizni štab ne postoji" i objavila zaključak Vlade Srbije o njegovom osnivanju.

„Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne ‘zaobilaženje istine’, već drsko, otvoreno, bestidno laganje“, navela je Ana Brnabić u objavi na svom Tviter nalogu.

Brnabić je na Tviteru objavila link za Zaključak o obrazovanju Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, koji je na sajtu Vlade Srbije objavljen 27. jula.

U dokumentu se navodi da je pravni osnov za donošenje Zaključka o obrazovanju Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 sadržan je u Zakonu o Vladi (čl. 33 i 43).

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je ranije danas na tviteru da je krivično tužila predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić i članove Kriznog štaba zato što, kako je navela, „zakonska komisija nikada nije osnovana“, kao i „zbog laži i obmana“.

Komentari

Vaš komentar