Foto: Nova.rs, E-stock/Dušan Milenković

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta "Oslobođenje" i bivši savetnik predsednika Srbije, Borisa Tadića, i Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane i nekadašnji predsednik Demokratske stranke, a trenutni predsednik Saveta za strateške politike, ušli su u klinč na Tviteru, a sve se završilo montiranom fotografijom kojom je Đorđević pokušao da isprovocira Šutanovca.

PROČITAJTE JOŠ

Šutanovac je isprva na Tviteru komentarisao Đorđevićev plan o „rušenju Vučića“, koji je juče predstavio u Moksvi. Đorđević je prilikom posete Moskvi istakao da je Srbija „paralisana unutrašnjom krizom“, navodeći primere veza politike i organizovanog kriminala, nefunkcionalnih institucija, zatvorenih medija, gubitka poverenja građana u politiku, ali i, kako je rekao, kršenja Ustava u pogledu Кosova i Metohije.

„Prošli put je tražio od Rusa da ga ubace u Vladu kod Vučića, pa pošto je Vučić odbio predlog Primakova, sad može i kod Dačića “koji ima ugled i na istoku i na zapadu”, napisao je Šutanovac na Tviteru.

Đorđević je odgovorio montiranom fotografijom kojom je Šutanovac predstavljen kao Vučićev ponizni psić.

„Gde si Šule?“, napisao je Đorđević koga na društvenim mrežama zovu Brale.

Šutanovac je potom odgovorio u sličnom, privatnom maniru.

„Hahahaah dobro su ti ovo napravili. Nego koju kapu si poneo, znam da ih imaš za svaku priliku!?“, napisao je Šutanovac kao svoj odgovor.

U prepisci sa drugim korisnicima Tvitera, Šutanovac je takođe istakao da bi Đorđević, kako kaže, sada igrao i u Dačićevom timu. Tom prilikom ga je oslovio sa „Brale“, kako ga inače zovu.

„Braletu je sad ok i Dačićev tim“, napisao je Šutanovac dodatno.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare