Balša Božović Foto:TANJUG/RADE PRELIĆ

Bivši poslanik iz redova Demokratske stranke Balša Božović, nakon što mu je istakao poslanički mandat, nije ostao bez posla. Kako navodi, on se trenutno politikom bavi iz regionalnog ugla, a pored toga radi u jednoj nevladinoj organizaciji i pruža konsultantske usluge marketinškim agencijama.

Pitanje radnog statusa Balše Božovića, pokrenuo je jedan korisnik društvene mreže Tviter, kojem je bivši narodni poslanik poručio da se trenutno bavi „raznim poslovima“.

Pročitajte još...

„Pišem projekte, dajem konsultantske usluge… Nekada sam plaćen, nekada ne. Nisam izašao iz politike ako to pitaš. Ali na sve načine se borim da se finansijski stabilizujem. Konkretno radim na Akademiji koju sam osnovao sa mladim liderima iz regiona“, poručio je on.

U razgovoru za Nova.rs, Božović je naveo da radi u nevladinoj organizaciji koja se zove “Regionalna akademija za razvoj demokratije”, koju je osnovao zajedno sa svojim kolegama i da im je cilj da doprinesu lakšem ulasku zemalja regiona u EU.

“Ta organizacija je osnovana tokom ove godine. Nju smo osnovali moje kolege i ja. Organizaciju čine mladi lideri iz regiona koji smatraju da je Zapadni Balkan jedan zajednički kulturni prostor na kojem žive različiti narodi koji moraju da žive u demokratskim društvima i Evropskoj uniji”, naveo je Božović.

Naš sagovornik ističe da radi na različitim projektima, te da je sad neka vrsta ‘frilensera’.

“Razne ideje stavljam na papir, pišem projekte, a politikom se bavim iz jednog drugog ugla – regionalnog. Bavimo zajedničkim problemima svih država koje su na putu za EU”, navodi on.

Božović je rekao da je takođe spreman da radi i kao konsultant marketinškim agencijama.

“Spreman sam da radim kao konsultant u sprovođenju različitih kampanja u regionu. Tu sam konsultant isključivo za kampanje koje agencije rade za pojedine stranke na lokalnom, okružnom, regionalnom ili državnom nivou”, naveo je Božović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare