Foto: Promo

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Sandra Božić osudila je danas, kako kaže, još jedan niz skaradnih i skandaloznih uvreda i pretnji Sergeja Trifunovića upućenim ženama, a koje dolaze i u vreme vanrednog stanja.

Božić je u saopštenju, koje je Informativna služba SNS dostavila medijima, navela da osuđuje i one koji „suštinski iza tih pretnji i mizoginih izjava stoje“, a to su, kako navodi, Savez za Srbiju i Dragan Ðilas koji time pokazuju svoj stav prema svim ženama u Srbiji.

„Po ko zna koji put Sergej svoju ‘hrabrost’ pokazuje upravo prema ženama“, navodi Božić i dodaje da „dok se majke, bake i sestre brinu u ovim teškim momentima o svojim porodicama, dok se “heroine“ bore u bolnicama, dok se svaka žena u Srbiji suprotstavlja virusu i epidemiji, i doprinosi zajedničkoj borbi, Sergej nastavlja sa mizoginim i prostačkim uvredama“.

Navodi i da su mu sada mu krive sve žene koje svakodnevno u 20 časova aplauzom pružaju podršku lekarima, a odbijaju da se priključe “bezidejnoj, ponižavajućoj i orkestriranoj akciji obijanja šerpi, koje Sergej, videli smo, pokušava bezuspešno da pokrene u svom komšiluku“.

„U momentu kada se predsednik Vučić zajedno sa Vladom i Kriznim štabom bori za zdravlje građana i kada je jedino ispravno i jedino moguće razmišljati i brinuti o tome kako što bezbolnije i sa što manje posledica građane Srbije dovesti do dana posle virusa korona, ludilo SzS je dostiglo svoj maksimum“, navodi Božić u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare