Foto: EPA/TIM BRAKEMEIER

Nova "detonacija" Vladanke Malović, šefice informativne službe SNS: na tvit Boška Obradovića, lidera Dveri, o navodnim vezama Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića, Malović je imala žestok odgovor.

„Dragi Boškić, u narodu poznat kao tajkunska lažljiva gnjidica, kao što i sam znaš Dahlan nema nikakve veze sa Beogradom na vodi, kao ni Đukanović. Pošto širite laži godinama, čekamo tebe sada da dokažeš ove bljuvotine i pokažeš svima kako u stvari ti nisi lažljivi miš“, poručila je Malović.

Obradović je, prethodno, u svom tvitu direktno prozvao šeficu informativne službe SNS

„Draga Vladanka, kako se Vučić upoznao sa Muhamedom Dahlanom, ako ne preko Mila Đukanovića? Zar Dahlan prvo nije dobio crnogorsko, a potom i srpsko državljanstvo? Zar on nije glavni investitor Beograda na vodi? Izuzev ako pare nisu Milove i Vučićeve a on je samo maska“, napisao je Vučić.

Tvitovi su, inače, usledili nakon jutrošnje dosta burne konferencioje za novinare predsednika Vučića, na kojoj je negirao navode mandatara crnogorske Vlade Zdravka Krivokapića o bliskosti i biznis saradnji Vučića i Đukanovića.