Borko Stefanović Foto: Informativna služba Ujedinjenih za pobedu Srbije

"Videti kako loš režim u Srbiji unazađuje Vlasotince i jug Srbije je videti celu Srbiju danas", rekao je u Vlasotincu Borko Stefanović šesti na listi "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije".

Jug Srbije je, kako kaže, pokazatelj kako naprednjaci promovišu filozofiju siromaštva, korupciju i davanje čitavih opština u ruke raznim Bosketima i sličnima. 3. aprila pravimo Srbiju bez haosa i opšte nesigurnosti.

„Svi zajedno ćemo stvoriti Srbiju u kojoj će biti investitora, ali neće biti niskih plata ispod proseka, mesta bez deponija i kanalizacije. Posle izbora će svaki građanin imati pravo na besplatnu zdravstvenu zaštitu, plate će svima porasti za 12% ,a minimalna zarada će biti 42.000 dinara. Naš plan je da ceo jug Srbije bude dobro mesto za život u koji će se naši ljudi iz sveta vratiti, gde će država to organizovati i pomoći. Napravićemo ministarstvo za povratak koje će omogućiti da vaši sinovi i kćeri iz sveta ponosno dođu svojoj kući i doprinesu razvoju ovog kraja. 3.aprila stvaramo bolju Srbiju, rušimo strah i ucene i zato svi moramo izaći na izbore jer je svaki glas presudan“, rekao je Stefanović.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare