Bojan Pajtić i Miki Manojlović
Bojan Pajtić i Miki Manojlović Foto: Ivan Dinić/Nova S/Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon što je glumac Miki Manojlović u emisiji "Persona non grata" na televiziji N1 rekao da je profesor prava na novosadskom Univerzitetu Bojan Pajtić članove Sterijinog pozorja nazvao "go...ma", bivši predsednik Demokratske stranke kaže da je reč o prostačkoj laži i da nema nameru da ovakvim napadima bude ućutkan.

Gostujući u emisiji „Persona non grata“, glumac Miki Manojlović izjavio je da je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić svojevremeno članove Sterijinog pozorja nazvao pogrdnim rečima.

„Stiže Tviter demokrate, čoveka za koga sam glasao, koji je jedno vreme bio i predsednik stranke, Demokratske stranke, koji se zove Bojan Pajtić. Tviter, koji kaže „ona go**a“, a to smo mi, nas pet, mi smo ta go**a… Ona go**a, kaže, nisu dala nagradu… recimo… ovom… Kokanu Mladenoviću“, rekao je Manojlović.

Pajtić je odmah odgovorio na Tviteru.

„Miki Manojlović večeras prostački slagao da sam članove žirija Pozorja 2017. na Tviteru nazvao go.nima! 1. prezirem vulgarnost; 2. nikada u životu ne bih uvredio pok. Isidoru Žebeljan i Eminu Elor; 3. tvit se jasno odnosi na neimenovanog člana, a Manojlović se očito, prepoznao“, napisao je Pajtić i podsetio na to šta je tačno 2017. godine napisao ovim povodom:

„Član žirija Sterijinog pozorja vrši pritiske da Kokanova fantastična predstava, iz političkih razloga, ne dobije nijednu nagradu. Banda“.

U razgovoru za Nova.rs Pajtić dodaje da odbija da bude ućutkan.

„Najveća greška Mikija Manojlovića je to što je prevideo da u 21. veku internet i Tviter pamte sve i da je dovoljno svega nekoliko minuta da se proveri ko je šta rekao. Manojlović je očigledno brutalno slagao. Želeo je da ostavi utisak o meni kao o vulgarnoj osobi koja bi javno izgovorila nešto što ni u privatnom životu nikad ne govori“, kaže Pajtić za Nova.rs.

Interesantno je, kako dodaje, da su ga u istom danu spomenuli i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Manojlović.

„Mogu da im poručim samo da ne nameravam da se bavim politikom, ali ne nameravam ni da ćutim. Odbijam da budem ućutkan tako brutalnim lažima“, zaključuje Pajtić.

BONUS VIDEO: Bojan Pajtić o putovanju brzim vozom iz NS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare