Dragan Bjelogrlić Foto: Milica Cvetković/FIREFLY PRODUCTIONS PROMO

Proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrić gostovao je u Sarajevu i osvrnuo se na proteste "Srbija protiv nasilja" i pritiske na glumace od strane vladajućeg režima.

Bjelogrlić je danas bio gost u Sarajevu gde je bio jedan od govornika Branding konferencije, gde je još jednom najavio da će sutra govoriti na protestu „Srbija protiv nasilja“.

„Smatramo kao svoju obavezu da budemo tamo. Hvala vam što ste mi izašli u susret da ipak stignem da budem u Beogradu. Dosta je to delikatno. Evo mi smo sada imali jednu situaciju koja je aktuelna u Beogradu gde smo imali zaista veliku hiperprodukciju Telekoma, a ona kako su neki glumci, umetnici izašli da demonstriraju, oni su rekli – aha, a vi demonstrirate, a mi vam dajemo pare. A sad možda dođemo do toga da nam kažu – a sad više nećemo da vam dajemo pare“, zaključio je Bjelogrlić.

Inače, kako je Nova.rs saznala, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić govoriće u subotu na protestu „Srbija protiv nasilja“.

Nakon niza uvredljivih komentara najviših zvaničnika vladajuće partije, pored glumice Ceca Bojković, na protestu koji je zakazan za 3. juni govoriće i Bjelogrlić.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana kada je poslanik SNS Nebojša Bakarec u Narodnoj skupštini iznosi podatke o navodnim honorarima pojedinih glumaca u Srbiji, Dragan Bjelogrliće je upitao “da li se sprema nova Kristalna noć za odredjene glumce u Srbiji”.

***

BONUS VIDEO: Dragan Bjelogrlić – beogradska premijera filma „Toma“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar