Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać izjavio je da je izvođenje fantomskih radova na izgradnji trolejbuske mreže na Dorćolu, koji su trajali do ponoći i remetili kućni red i mir, predstavlja zloupotrebu zabrane kretanja građana koji se protive ovim radovima.

„Takva zloupotreba zabrane kretanja građana za obavljanje radova koji su u suprotnosti sa interesima građana mogla je da padne na pamet samo ‘kompletnim idiotima’ koji su rušili i u Savamali“, naveo  je Bastać i dodao da iza toga stoji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Sinoć smo zajedno sa građanima Dorćola zaustavili fantomske radove koje Vesić i družina pokušavaju da završe u toku policijskog sata. Prethodnih noći, radovi u Venizelosovoj ulici su trajali do posle ponoći i remetili su i kućni red, ali i zakon. Takva zloupotreba zabrane kretanja građana za obavljanje radova koji su u suprotnosti sa interesima građana mogla je da padne na pamet samo ‘kompletnim idiotima’ koji su rušili i u Savamali“, poručio je Bastać u saopštenju.

On je upitao da li će najavljena mera zabrane kretanja za predstojeći praznik „obezbediti Vesiću i ekipi“ da uradi ono što građani Venizelosove, Ulice Žorža Klemansoa i Gundulićevog venca pokušavaju da zaustave mesecima.

„Nikada više nećemo dopustiti da se pod okriljem noći sprovode projekti za koje prethodno nije dobijena saglasnost građana“, poručio je Bastać i dodao da će se i večeras u 18 sati braniti pravo građana da se pitaju kako treba da izgleda njihov kraj.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar