Dušan Bajatović Foto:Screenshot/RTS

Taman kad se generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović ponadao da je nakon emisije "Reč na reč" završio sa učešćem u debatama na RTS- u u ovom predizbornom ciklusu, voditelj Zoran Stanojević ga je zatekao informacijom da je moguće da će gostovati u još jednoj emisiji na javnom servisu u četvrtak.

Bajatović je, naime, sinoć gostovao u emisiji „Reč na reč“, a sagovornici su mu bili lider SSP Dragan Đilas, predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, lideri Dveri i DJB Boško Obradović i Saša Radulović i potpredsednik SNS Vladimir Orlić.

Na samom kraju emisije Bajatović je želeo da se još jednom obrati biračima SPS.

Bajatović: Ja hoću javno da kažem, jer koliko znam ovo je poslednja debata u kojoj će učestvovati neko iz SPS. Mi smo napravili politički dogovor. SPS ima svoju listu „Ivica Dačić premijer“, pod brojem dva i mi ćemo kao zajedničkog predsedničkog kandidata podržati Aleksandra Vučića, jer smatramo da će na taj način u narednom periodu biti održana stabilnost. Nadam se da će kolege iz opozicije zaista ući u parlament i da će ta diskusija biti kvalitetnija nego što je to do sada bio slučaj.

Stanojević: Hvala gospodine Bajatoviću, učestvujete i u četvrtak u debati.

Bajatović: Opet ja?

Stanojević: Ne vi, možda vas i pošalju.

Bajatović: Nisam znao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare