Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Predrag Maslar, SNS je novi predsednik opštine Arilje, a njegov zamenik će biti biti Branko Vukajlović. Od 32 odbornika koji su prisustvovali današnjoj sednici Skupštine 25 je bilo "za", petoro protiv i dvoje uzdržanih prilkom izbora čelnika ariljske opštine. Jedan odbornik je izostao sa zasedanja.

Za članove Opštinskog veća postavljeni su Nebojša Kaljević, Milutin Stefanović, Radosav Raković, Dragan Stanojević, Ljiljana Lazović, Milovan Bjelović i Branislav Stefanović.

Inače, na lokalnim izborima u Arilju koji su održani 21. juna, ubedljivu pobedu odenela je Srpska napredna stranka, osvojivši broj glasova koji odgovara 16 odborničkih mesta, od ukupno 33.

Sledi “Milan Stamatović – Zdrava Srbija za Zdravo Arilje” sa četiri osvojena mandata, koliko ima i lista “SNP – Dragiša Terzić i SDPS- Radan Marjanović”.  Po dva mandata osvojio je POKS, SPS i “Aleksandar Šapić – Pobeda za Arilje”, dok je jedan mandat pripao Grupi građana “Omladinski pokert Arilja – Diskretni heroji”, Grupi gradjana Zoran Todorović „ Za nase Arilje i domaćinsko selo“ i Srpskoj radikalnoj stranci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar