Milan Antonijević i Suzana Vasiljević Foto: Nova.rs

Bivši direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević i savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević raspravljali su se oko toga da li je Aleksandar Vučić zaista ikada vikao na ambasadore na sastancima ili to radi samo na televiziji.

Predsednik Aleksandar Vučić ponekad zna da kaže da je oštro odgovorio nekim stranim zvaničnicima. Tako je gostujući na televiziji Pink Vučić otkrio kako je nedavno razgovorao s pojedinim ambasadorima:

„Hoćeš ti da mi odlučuješ gde će da se kreću na teritoriji centralne Srbije naše jedinice, jesi li ti normalan, bre, čoveče?! Jesi li ti normalan bre, da li si normalan?! Možete da zamislite u kakvom sam emocionalnom stanju bio kad sam to govorio ambasadoru jedne od najmoćnijih zemalja sveta“, rekao je Vučić na Pinku.

Tim povodom Milan Antonijević na Tviteru je napisao sledeće reči:

„Narode moj, otkriću vam jednu istinu, nikada predsednik Srbije nije vikao na ambasadore, jeste ih vređao na televiziji, pred vama, onako #odokativno i #đuture, da ne znate na koga zaista misli, ali uživo nije nikada“.

Na to je odgovorila savetnica Aleksandra Vučića Suzana Vasiljević.

„Narode moj, otkriću vam dve istine. Nikada @AntonMilan nije bio u državnoj delegaciji i nikada nije sedeo na sastancima sa predsednikom i ambasadorima. Ja jesam. Predsednik jeste inače veoma uljudan i pristojan, ali, kada je trebalo, nije se libio da povišenim tonom odgovori“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare