Anita Mančić Prikupljanje potpica, prikupljanje podrške za pokret Ne davimo Beograd i zeleno-levu koaliciju MORAMO
Anita Mančić Foto: Ne davimo Beograd/Promo

Svojim potpisima danas su glumci Anita Mančić i Branko Cvejić, ali i reditelji Srdan Golubović, Slobodan Skerlić i Stevan Filipović, podržali izbornu listu koalicije "Moramo". Listu ove zeleno-leve koalicije podržali su i aktivistkinja Aida Ćorović i profesor Svetislav Kostić.

Na velikom broju lokacija ova koalicija je nastavila sa prokupljanjem potpisa podrške, a to je bila i da, kako navode, kandidati sa lista razgovaraju sa okupljenim građanima o planovima kako da od Beograda naprave „Dobar grad za sve“.

„Koaliciju ‘Moramo’ podržavam zato što je to politička koalicija za koju verujem da će da se bori za to da naša deca ostanu da žive u ovoj zemlji, da ona vide svoju budućnost u ovoj zemlji. Kao otac dvoje dece podržavam koaliciju ‘Moramo’ zato što u njima vidim političku opciju koja će obezbediti da moja deca ostanu ovde da žive“, poručio je danas prilikom potpisivanja podrške profesor Svetislav Kostić, navodi se u saopštenju.

Aida Ćorović Prikupljanje potpica, prikupljanje podrške za pokret Ne davimo Beograd i zeleno-levu koaliciju MORAMO
Aida Ćorović Foto: Ne davimo Beograd/Promo

Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika Beograda je ovom prilikom pozvao građane da iskoriste priliku i na više od deset lokacija širom grada podrže pokret NDMBG i koaliciju „Moramo“.

Branko Cvejić Prikupljanje potpica, prikupljanje podrške za pokret Ne davimo Beograd i zeleno-levu koaliciju MORAMO
Branko Cvejić Foto: Ne davimo Beograd/Promo

Natalija Simović iz pokreta Ne davimo Beograd ocenila je da je koalicija „Moramo“, kako ističe, nova i autentična politička snaga.

Stevan Filipović Prikupljanje potpica, prikupljanje podrške za pokret Ne davimo Beograd i zeleno-levu koaliciju MORAMO
Stevan Filipović Foto: Ne davimo Beograd/Promo

„Mislimo da je koalicija ‘Moramo’ nova i autentična politička snaga koja može da ponudi alternative ovakvom režimu i vlasti tako da svi živimo dostojanstven život, da dišemo čist vazduh i da prosto živimo u zemlji koja je zemlja socijalne pravde, koja je zelena zemlja i kojoj su gradovi dobri gradovi za sve“, izjavila je Natalija Simović.

Dobrica Veselinović i Svetislav Kostić Prikupljanje potpica, prikupljanje podrške za pokret Ne davimo Beograd i zeleno-levu koaliciju MORAMO
Dobrica Veselinović i Svetislav Kostić Foto: Ne davimo Beograd/Promo

Inače, koaliciji „Moramo“ juče se podršku pružili predsednik SANU Vladimir Kostić, glumica Svetlana Ceca Bojković, novinar Galeb Nikačević i drugi.

Slobodan Skerlić Prikupljanje potpica, prikupljanje podrške za pokret Ne davimo Beograd i zeleno-levu koaliciju MORAMO
Slobodan Skerlić Foto: Ne davimo Beograd/Promo

Bonus video – Dobrica Veselinović, koalicija „Moramo“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare