Jelena Obućina
Jelena Obućina. Foto: NewsMax Adria

"Ko juče nije bio na ustanku, danas ni ne zna da se dogodio. Ni slova u dnevnoj štampi. Ništa. Ko da vazduh i voda u Srbiji nisu problem", ovim rečima je počela emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria novinarka Jelena Obućina.

„Pa i nisu objasnila je premijerka, nego okupljeni lažu, bave se politikom i problemima prvog sveta. U njenom – drugom svetu – ne bave se politikom nego demagogogijom.

Nedeljni ručkovi održavaju se subotom u Beogradu na vodi. Tamo ona, predsednik i Siniša Mali gledajući Savu zaključuju: sve teče kao ladna voda: Srbija nema problem ni sa poslovima, ni sa platama, ni sa mladima, ni sa aferama, ni sa kriminalom, ni sa penzijama.

Što se na ručku smislilo na RTS-u se kazalo. Ne ljutite se što vlast ruča dok građani protestuju. Već smo čuli – bezgrešnih nema. Šteta što nema i nekoga da ekipi kaže da se ljudi okupljaju jer je došlo i do vazduha i do vode. A kad budu počeli da izlaze na ulice – jer je došlo i preko glave – svi će im biti samo grešni“, završila je uvod Obućina.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare