Ana Brnabić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS), premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Lazarevcu da prvo želi da obiđe svih sedamnaest odbora, da razgovara sa što više građana, da učestvuje i u svim drugim stranačkim aktivnostima.

„Želimo da predstavimo rezultate, da predstavimo drugačije lice u politici, jer svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju neprimerene izjave, pretnje, vređanja od strane opozicije koja očigledno nema nikakav program“, rekla je Brnabićeva prilikom obilaska Opštinskog odbora SNS u Lazarevcu.

Kako je saopštio SNS, ona je rekla da je „politika laži i mržnje, koju Đilasovci svakodnevno plasiraju, dovela do toga da svoje frustracije manifestuju i fizički“ u zamolila sve prisutne da ne nasedaju na provokacije, već da idu od vrata do vrata, da budu prisutni na štandovima i da građanima prezentuju postignute rezultate.

“Mi smo stranka koja je prisutna među građanima, razgovaramo sa svima čak i sa onima koji ne dele naše mišljenje. Mi se nismo odvojili od ljudi i to je ono što je najvažnije. Bitno je da podsetimo građane na rezultate, ali i da predstavimo planove za dalji razvoj Lazarevca, Beograda i Srbije”, naglasila je Brnabićeva.

Poverenica beogradskog odbora iskoristila je priliku i još jednom apelovala na sve da se vakcinišu jer je to jedini način da se izbori s pandemijom koronavirusa.

“Jedino održivo rešenje jeste vakcinacija, sve drugo je samo produžavanje agonije. Sve mere poput nošenja maski i distance su i dalje na snazi, ali jedina prava mera jeste vakcinacija”, naglasila je Ana Brnabić.

Osvrnuvši se na današnju konferenciju popredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, premijerka se, kako se navodi, zapitala da li ima kraja lažima svih koji su na platnom spisku lidera te stranke Dragana Đilasa.

“Za razliku od Marinike i njenog poslodavca Đilasa koji se bore samo za lične interese i vlastiti džep, Aleksandar Vučić se bori za Srbiju, nema milione na računima i to svi građani vide, osećaju i znaju. Aleksandar Vučić se protiv laži bori radom”, rekla je Brnabićeva.

Bonus video – Kratka pitanja za Anu Brnabić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar