Foto: Vlada Srbije

"Vlada Republike Srbije prinuđena da je da demantuje pisanja pojedinih regionalnih, ali i domaćih medija, koji su preneli da je predsednica Vlade Ana Brnabić odbila da se fotografiše sa ostalim liderima, tokom učešća na samitu Berlinskog procesa u Tirani", saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, Ana Brnabić je učestvovala u zajedničkom fotografisanju svih lidera Evrope i regiona u Tirani, „kao što možete videti u priloženim fotografijama“.

„Time je Srbija još jednom pokazala da ne vodi politiku izolacije, već da je okrenuta saradnji i rešavanju svih otvorenih pitanja dijalogom. Ovakve neistine plasirane u javnosti takođe nanose štetu ugledu Republike Srbije i koriste samo onima koji našoj zemlji ne žele dobro. Bez namere da ulazimo u razloge plasiranja lažnih vesti, još jednom podvlačimo da je Republika Srbija, samim boravkom premijerke u Tirani i njenim razgovorima sa evropskim liderima, potvrdila da je trajno opredeljena za politiku integracija, saradnje i regionalnih povezivanja“, naveli su u Vladi Srbije.

BONUS VIDEO Ana Brnabić o vanrednim izborima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare