Miroslav Aleksić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je njihov nekadašnji član Zdravko Ponoš, koji je osnovao pokret Srbija centar (Srce), pomogao da "očistimo svoje redove".

„Jedan od osnovnih ciljeva Narodne stranke je povratak morala u politiku, a koliko su Ponoševi gestovi moralni, o tome neka javnost sudi, jer o svima nama govore naša dela“, rekao Aleksić za list Danas.

On je ocenio da formiranje nove Vlade Srbije nije ni u nagoveštaju kako bi predsednik države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić „mogao nesmetano da vlada i odlučuje pošto je već preuzeo sve ingerencije i da u parlamentu nema opozicije koja postavlja nezgodna pitanja, ali i da na osnovu velikog broja poslanika SNS iz budžeta koji pune svi građani, dobija oko 500.000 evra mesečno.

„SNS je od izbora do danas iz budžeta dobio najmanje milion i po evra i to je jedan od ključnih razloga zašto se odugovlači konstituisanje skupštine. Potpuno je nebitno ko će biti premijer i ministri, jer o svemu odlučuje Vučić“, naveo je Aleksić.

BONUS VIDEO „Evo pokreta – evo i nas“: Ponoš se vratio u politiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar