Foto: Vesna Lalić/Nova.rs,

Šef poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić ocenio je kao dobrom najavu vanrednih parlamentarnih i predsedničkih izbora, jer kako kaže, svaki dan SNS vlasti pravi ogromu štetu Srbiji. On naglašava da mu ne pada na pamet da analizira šta se krije u Vučićevoj glavi koja je, prema njegovim rečima, nije bila baš najbistrija u momentima dok se obraćao javnosti na Instagramu.

Nakon dramatičnih događaja koji su obeležili prethodni dan, problema na relaciji SNS-SPS, najave Vučićeve ostavke i vanrednih izbora, Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke, kaže za Nova.rs da će stranka koju predstavlja biti spremna za predstojeće izbore, ukoliko do njih zaista dođe. On, s druge strane, ne želi da analizira šta je bila Vučićeva namera sa jučerašnjim nastupom.

Pročitajte još...

„Ne pada mi na pamet da analiziram šta se krije u Vučićevoj glavi, koja po svemu sudeći nije bila baš najbistrija u trenucima kad se obraćao javnosti na svom Instagram profilu. Niti bih preterano ulazio u ovaj sukob između socijalista i naprednjaka, gde je bukvalno počela igra „spasavaj se ko može“ i prebacivanje odgovornosti za katastrofalnu politiku koja je rezultirala siromašenju građana i pljačkanju države u prethodnih 11 godina“, ističe on.

Aleksić dodaje da je pak dobro što su najavljeni paralmentarni i predsednički izbori, „jer svakim danom na vlasti SNS pravi ogromnu štetu Srbiji i njenim građanima“

„Što se tiče Narodne stranke, mi ćemo biti spremni za te izbore, ukoliko do njih dođe, a pošto naprednjaci govore da im nije problem da budu u opoziciji, verujem da će ih građani podržati u toj nameri i da će ih na narednim izborima poslati na smetlište istorije“, zaključio je Aleksić.

BONUS VIDEO: Oglasio se Vučić i prozvao koalicione partnere – brane me kao Rada Trajković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar