Foto:Jelena Milošević

Konferenciju Stranke slobode i pravde, koja je juče održana u glavnoj ulici u Nišu, ometana je od nekoliko žena koje su tokom obraćanja predsednika te partije Dragana Đilasa i potpredsednice Marinike Tepić upućivale uvrede na njihov račun, ponavlajujući gotovo identične kvalifikacije koje koriste proržimski mediji. Komentarišući jučerašnji događaj, predsednica Gradskog odbora SSP u Nišu, Jelena Milošević za Nova.rs kaže da su konferenciju ometale stranačke aktivistkinje SNS i da je gradonačelnica Dragana Sotirovski najodgovornija za jučerašnji incident.

Pročitajte još...

U Nišu je konferencija za novinare Stranke slobode i pravde ometana, ali je uprkos uvredama na račun Marinike Tepić i Dragana Đilasa ipak održana u glavnoj ulici.
Činilo se da je vređanje lidera ove stranke bilo organizovano, jer je, kako javlja reporter N1, počelo čim su se upalile televizijske kamere, a uvrede su se uglavnom ponavljale…

Prema rečima Jelene Milošević, konfereniciju SSP pokušale su da ometaju i spreče Sanja Milijić, koja je, kako kaže, sestra narodne poslanice Svetlane Milijić i koja je zaposlena u Gradskoj kući. Uz nju je, kako kaže Jelena Milošević, bilo još stranačkih aktivista vladajuće partije.

#related-news_0

„Od prisutnih građana saznala sam da je među ‘spontano okupljenim ženama’ bila i Snežana Radenović, koja je zaposlena u osnovnoj školi ‘Kole Rašić’, zatim supruga Dejana Veličkovića, predsednika Mesnog odbora SNS Komren. Tu je bio i novoizabrani direktor “Pošte” Dragan Đorđević, koga su građani uočili da posmatra skup iz prikrajka”, istakla je sagovornica našeg portala.

Foto prinscreen NOVAS

Milošević dodaje da to sve jasno ukazuje da nisu u pitanju “spontano okupljene žene” kako to predstavljaju prorežimski mediji, već organizovane članice SNS poslate da prekinu konferenciju.

“Ovo je slika gradonačelnice Dragane Sotirovski, koja preko društvenih mreža vređa opoziciju. To je slika ove vlasti koja se krije iza žena, šaljući ih sve češće da prekidaju skupove i konferencije za medije opozicije. Ovo što se juče desilo nije sramota Niša i Nišlija, jer moj grad je grad meraka i slobodnih ljudi. Ovo je sramota gradonačelnice i niške vlasti”, naglašava Milošević i dodaje da bi Dragana Sotirovski, umesto opozicijom, morala da se bavi trgom i mostom koji se u Nišu rekonstruišu već tri godine.

“Znam da ju je zabolelo što smo objavili i obavestili javnost da je slupala službenu škodu, jer se trudila da prikrije. Kasnije je pod pritiskom morala da prizna da je to učinila. Međutim, ovo što sada radi zaista nije način. Ovo nije politika, ovo je prostakluk i primitivizam. Tužno je da ovakva slika ode iz Niša i da ona, koja bi trebalo da predstavlja sve Nišlije, bude najveća sramota Niša ikada. Hvala sugrađanima koji su bili juče sa nama, uprkos pokušajima da se izazovu incidenti. Hvala im što su onako srdačni, nasmejani i pozitivni osvetlali obraz našem gradu”, istakla je Milošević.

BONUS VIDEO: Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare