Aleksandar Vučić u Pančevu Foto:TANJUG/ RADE PRELIĆ

"Nije vam dosta Vučića u Informeru, nije vam dosta na Pinku, e pa gledajte ga sada na TV Informeru dok ne počnete da povraćate", rekla je profesorka Pravnog fakulteta u penziji Vesna Rakić Vodinelić povodom dozvole koju je REM izdao Informeru za emitovanje televizijskog programa.

Rakić Vodinelić je u Novom danu rekla da se REM ovom odlukom smeje u lice i da su svi svesni toga da je poslednje što će ova vlast predati TV Hepi i Pink, ali i REM.

„Ako bi se i prividno ovaj REM opozvao, mi bismo dobili još gori“, istakla je gošća Novog dana.

Govoreći o kontramitingu vlasti i najavi da će predsednik Vučić na njemu govoriti kao predsednik svih građana, Rakić Vodinelić kaže da je pokušala da se priseti kada se Vučić javnosti obratio kao predsednik svih i dodaje da se nije setila nijedne takve prilike.

„Čak i sad u ovom tragedijama obraćao se na neki čudan način, neupadljivo glumeći potresenost“, kazala je profesorka prava u penziji.

Napominje da ni sam predsednik nije siguran da vlada situacijom, koja je haotična i koja se takvom stvara već godinama.

„Prvog dana bi bi bez ikakvih ograda bio u školi, prvog dana bi bio u Mladenovcu, ne bi se na onakav način obraćao posle dve tragedije i ne bi pravio svoj miting, majku svih mitinga. Da hoće, ili da ume, ili da može da vlada situacijom“, ukazala je profesorka za N1. 

Dodaje da je ponekad represija koja se pokazuje u stvari maska za strah.

Opširnije čitajte na N1. 

Bonus video: Draža Petrović: Vučić plagira Dragana J. Vučićevića, priča

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar