Foto: Starsportphoto/Slobodan Milutinović Snajper

Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke i bivši gradonačelnik Novog Sada uputio je otvoreno pismo direktoru BIA Bratislavu Gašiću, povodom činjenice da u Upravnom odboru FK Vojvodine zajedno sede načelnik BIA za Novi Sad Nikola Vasiljević i osuđivani kriminalac Slobodan Milutinović Snajper.

Novaković pita „postoji li etički i profesionalni razlog zbog je opravdano što u istom sportskom kolektivu sede prvi čovek BIA za Novi Sad i jedan od vodećih kriminalaca“, tvrdeći da javnosti nije nepoznat njihov dobar odnos.

„Da li ovakvo stanje stvari doprinosi strogoj profesionalnoj distanci koju BIA mora imati prema bilo kom pripadniku kriminalnog miljea? To je sramotno i opasno ruganje pravu i pravdi. Kako kao čelni čovek BIA objašnjavate ovu skandaloznu vezu?“ , navodi Novković u pismu. On je pitao i da li je pamerno da ae BIA uopšte nalazi u upravljačkik telima koja podrazumevaju „obezbeđivanje i raspodelu finansijskih sredstava“, ali i da je „sprega kriminalizovanog vrha gradskih vlasti i organizovanog kriminala u Novom Sadu je postala potpuno neskrivena i očita“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare