Novine „Nova“, u četvrtak, objavljuju da su Tužilaštvu dostavljeni dokazi protiv bivše sekretarke MUP Dijane Hrkalović.

„Francuzi su poslali podatke o komunikaciji 159 osoba preko ‘Skaj’ aplikacije, među kojima je i Hrkalovićeva, a koje je zahtevao specijalni tužilac Mladen Nenadić, ali do danas nije ništa preduzeo“.

U tekstu „Protest protiv nasilja u subotu“ list navodi da će na skupu biti obeleženo mesec dana od tragedije u školi „Vladislav Ribnikar“.

Pod naslovom „Prvi deo godišnjeg odmora neće morati da traje dve nedelje“, „Nova“ piše o preporuci NALED-a koja bi radnicima omogućila fleksibilnije korišćenje godišnjeg odmora.

„Problem u našoj zemlji je što se postojeći zakoni ne poštuju. Podržavamo incijativu da se ukine obaveza korišćenja minimum 10 radnih dana odmora bez prekida“, kaže Ranka Savić, predsednica ASNS.

„Bio sam izložen uvredama i teroru većine“, naveo je u razgovoru za „Novu“ Siniša Kovačević razloge za podnošenje neopozive ostavke na mesto predsednika Odbora za kulturu i informisanje u srpskom parlamentu.

„Naravno da ću biti na ulici i da će protesti trajati. Pa, oni su krik tišine“, kaže dramski pisac, reditelj i potpredsednik Narodne stranke.

Ekskluzivno za „Novu“ Vlade Divac: „Svi navijamo za Jokića“.

Legendarni centar i nekadašnji reprezentativac, evropski i svetski šampion u intervjuu govorio je i o medaljama, uspesima 90-ih godina…

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Marinika odgovorila Nataši Jovanović na optužbe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar