Foto: Čitalac Nova.rs

Nepoznati muškarac uhapšen je jutros u naselju Batajnica, nakon što je verbalno napao, a potom auto-lakom ižvrljao štandove SNS aktivista koji su prikupljali potpise građana. Kako saznaje portal Nova.rs, na mesto incidenta ubrzo je pristigao i funkcioner i označeni batinaš SNS Milan Bojović, koji je fotografisao uhapšenog dok je sedeo u policijskim kolima.

Kako javljaju čitaoci našeg portala, incident se dogodio jutro, a svemu je prethodio verbalni sukob muškarca i aktivista SNS koji su stajali na štandovima. Muškarac je u jednom trenutku izvukao iz džepa auto-lak u spreju i njime počeo da žvrlja po štandovima.

Foto: Čitalac Nova.rs

Policija je ubrzo došla na mesto incidenta i privela muškarca koji se sve vreme raspravljao i razmenjivao uvrede sa aktivistima, da bi se u jednom trenutku pojvaili otac i sin Milan i Vukašin Bojović, istaknuti SNS aktivisti, dobro poznati, kako meštanima opštine Zemun, tako i medijima.

NJih dvojica su, kako saznajemo, nastavili da se verbalno sukobljavaju s uhapšenim koji je već sedeo u policijskim kolima, a stariji Bojović navodno je izvukao svoj telefon i fotografisao ga.

Foto: Čitalac Nova.rs

Inače, Milan Bojović javnosti i medijima je poznat od maja 2017, kada je na dan inauguracije predsednika Aleksandra Vučića, u podzemnom proklazu na Terazijama, zajedno sa drugim batinašima, fizički sprečavao građane koji su protestovali da priđu zgradi Narodne skupštine.

U tom trenutku, Bojović je bio savetnik za bezbednost direktora „Jugoimporta SDPR“, a na to mesto došao je opštine Zemun u kojoj je bio član veća.

Udruženje 1 od 5 miliona izveštavao je ranije da su obojica Bojovića bili prisutni i među batinašima koji su napali studente tokom jednog protesta ispred zgrade RTS, tokom protesta organizovanog u vreme Vučićevog gostovanja.

U Batajnici su poznati kao uspešni prvrednici koji su 2013. kupili kafanu u kojoj se dve godine ranije dogodilo ubistvo. Kafana je kupljena mlađem Bojoviću, koji je u tom trenutki imao 19 godina.

Bonus video: Mentalno razgibavanje: Svaki glas, zlata vredan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare