Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

Prema informacjama do kojih smo došli tokom jučerašnjeg dana u popodnevnim časovima u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru iskaz je dao Usame Zukorlić, zbog navoda koje je izneo u nedelju tokom svoje konferencije da je njegov preminulo otac muftija Muamer efendija Zukorlić najverovatnije otrovan teškim metalima a sve na osnovu analiza koje je dobio od inostranih labaratorija koje su vrišile istraživanje.

Usame Zukorlić je već u ponedeljak tužilaštvu podneo krivični prijavi protiv NN lica, pa je shodno tome juče dobio poziv okružnog javnog tužilaštva kako bi dao svoj iskaz vezan za ovaj slučaj.

Prema nezvaničnim informacijama, Usame se u zgradi Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru zadržao više od dva sata, a kako navode naši izvori, tužilaštvu je predočio dokumenta iz dve labaratorije koje su vršile analize.

Zbog bezbednosti istrage, naš izvor nije smeo da otrkiva detalje u kojim labaratorijama su analize rađene, niti da li je Usame govorio o eventualnim sumnjama ko bi mogao da naudi njegovom ocu.

Bonus video: Porodica pokojnog muftije Muamera Zukorlića sumnja da je otrovan – Na potezu tužilaštvo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare