Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

U jučerašnjem krvavom obračunu u Ribaševini kod Užica, najteže povređena N. M.(43), posle opetivnog zahvata nije više životno ugrožena i oporavlja se na odeljenju intenzivne nege u Opštoj bolnici Užice. Prema saznanjima portala Nova.rs, žena je zadobila teške povrede unutrašnjih organa. Još dvojica povređenih M. B.(44) i J. Z.(55), takođe se oporavljaju na hirurgiji užičke bolnice.

Prema informacijama iz Opšte bolnice Užice N.M. koja je zadobila više udaraca nožem i kojoj su povređeni unutrašnji ograni, više nije životno ugrožena i nalazi se na intenzivnoj nezi. Sa ovog odeljenja na hirurgiju jutros su premešteni M.B. (44) i J.Z. (55) koji su takođe zadobili ubodne rane u predelu trbha i grudi.

Teške povrede naneo im je njihov zajednički prijatelj D.G.(42)sa kojim su jučerašnji dan provodili u jednoj kući u užičkom selu Ribaševina. Posle pijanstva, svađe i verbalnih uvreda, D.G. je nožem nasrnuo na svoje društvo i svo troma zadao teške povrede.

J.Z. je zatim uspeo da ode do komšija kako bi pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je odmah došla na lice mesta. Povređeni su prebačeni u užičku bolnicu a policija nastavila da traga za D.G. koji se posle krvavog obračuna dao u beg. Posle dva sata potrage su ga i pronašli i priveli u policijsku stanicu gde mu je određena mera zadržavanja do 48 satai, a sutra će uz krivičnu prijavu za krivičn delo, pokušaj ubistva tri lica biti predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu. Nož kojim je zadao teške povrede svojim prijateljima, još uvek nije pronađen.

Inače, tokom privođenja, kako naš portal saznaje, D.G. je u bolnici odbijao da da krv, koju su zdravstveni radnici uspeli da uzmu tek posle vezivanja nasilnika. Analizama je utvrđeno prisustvo alkohola i narkotika u krvi D.G.

Zbog čega se ovaj krvavi obračun dogodio, još uvek nema informacija. Napadač se brani ćutanjem a povređeni, zbog zdravstvenog stanja u kome se nalaze još nisu saslušani.

Kuća u kojoj se sve desilo, vlasništvo je meštanina Ribaševine koji živi u Londonu a koji je kuću na korišćenje ustupio bratu od J. Z. koji je u kući i okupio svoje prijatelje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar