Foto: Printscreen/TikTok

Na Instagram nalogu "192" pojavio se snimak izvesnog tiktokera L. A., na kome se vidi kako pomenuti mladić maltretira kurira. Pomenuti snimak je uznemirio javnost u Srbiji.

„“Mangupčić“ L. A. K. sa TikToka, maltretira kurira i preti mu batinama, pa od njega iznuđuje novac. Sve to kači na TikTok. Da li će nadležni da reaguju na ovo nasilje?“, navodi se na toj stranici.

Razgovor između tiktokera i kurira je ovako tekao:

„Sad će brat da ti kaže koliko će to da te izađe, za kašnjenje. Imam nanogicu, vidiš, nisam trebao da izađem sad. Samo zato što sam mislio, da vidim da li ćeš da budeš normalan ili nenormalan, brate. „Ej nisam ja, nije on“. Ne znam, ne zanima me ko je. Ne pravdaj se, ćuti brate, stani. Samo ćuti malo, sad ćeš da dobiješ isplatu kakvu si zaslužio“, rekao je mladić.

Ipak, tu se nije zaustavio.

„Moram da pijem doživotno. Od tog leka može srce da mi stane ako se ne pije redovno. Znaš koje sam gušenje imao?! Sad ćeš da dobiješ penal, jesi me razumeo!? Sad ćeš da vidiš penal šta znači, ovo me otac naučio, brate“, rekao je on.

Pročitajte još:

Potom je upitao koliko treba da plati.

„Ovo ti je za kašnjenje. To ne može dva dana da se kasni, ja sam čekao, budio sam se. Razumeš, trebao sam da idem u Palatu pravde, odložio sam je. Vidim ja da si zreo za jednu dandaru. Je l’ znaš šta je dandara? Nemoj, ćuti, ćuti. Ako nećeš dandaru, onda smiri se“, govorio je mladić.

Nakon što mu je dao novac, mladić je kurira upitao da li nešto fali. Na to je kurir rekao 1.100 dinara.

„To ti ne fali, to ti je penal. Jesi me razumeo?! Hoćeš nekom da se žališ nešto, slučajno? Ako hoćeš, slobodno, samo mi ostavi podatke da vidim gde živiš i to“, rekao je tiktoker.

Zasad nije poznato da li je reč o montaži, ali je pomenuti video-snimak uznemirio javnost u Srbiji.

Nije poznato da li je eventualno reagovala policija.

BONUS VIDEO: Hapšenje i zaplena tri paketa heroina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare