Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pedesetogodišnja žena V. S. iz mesta Šarlince kod Leskovca juče je rekla lekarima da je tog dana u porodičnoj kući suprugu S. S. zabila sekiru u glavu dok je spavao i tražila im da pozovu policiju, a prema rečima komšija poznato im je da je u ovoj porodici i ranije bilo problema.

„Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve, 33 godine me maltretira i celu porodicu“, ispričao je juče izvor, a komšije kažu da supružnici nisu bili druželjubivi.

„On radi sa automobilima, tako ga znamo. Poznato je u selu da voli da popije, ali nije se ni sa kim posebno družio, dok od nje može da se čuje samo „dobar dan““, kaže jedan komšija za Kurir.

Kako je rečeno, oni imaju dvoje odrasle dece koja više ne žive sa njima, a navodno su oni, kao i V.S. godinama trpeli nasilje od strane oca, odnosno muža.

„Zaprepastili smo se kad smo čuli šta se desilo, ali čuli smo da je bio jako nezgodan prema porodici kad popije… To je bio veliki problem, a ona je odreagovala na užasan način misleći da samo tako može da se spasi“, kažu komšije za Kurir.

V.S. je, da podsetimo, juče zdravstvenim radnicima ispričala kako od 8 sati izjutra baulja kroz šume i da je pešaka došla do Pečenjevca iz sela Šarlince.

S.S. nije podlegao povredama, živ je, i zbrinut je u Opštoj bolnici Leskovac sa teškim telesnim povredama.

Bonus video: Saobraćajna nesreća na auto-putu kod Dobanovaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare