Zoran Marjanović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Zoran Marjanović sitgao je u Palatu pravde, gde se danas nastavlja suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Na današnjem ročištu trebalo bi da svedoče članovi porodice Zorana Marjanovića, njegov brat i sin, o danu kada je Jelena Marjanović nestala.

Zoran Marjanović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Na prethodnom ročištu govorio je policajac Boris Pucić o okolnostima iz dana ubistva jer je on jedan od prvih koji je stigao na nasip. Prethodno se Mrajanović izjasnio da neće odgovarati na pitanja i da je sve već rekao.

Pročitajte još:

Kako smo ranije pisali, Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora za ubistvo pevačice u julu 2022. godine. Presuda je napisana na gotovo 700 strana, a sudija je pročitala obrazloženje presude, koja je ukinuta i suđenje je početo od početka. Posle godinu dana provedenih u zatvoru, Zoran Marjanović pušten je prošle godine da se brani sa slobode, što je bio prvi slučaj da osoba koja je osuđena za ubistvo izlazi iz zatvora i da na ponovno suđenje dolazi sa slobode.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči kada je otišla sa Zoranom i maloletnom ćerkicom na trčanje. Marjanović je 15 minuta nakon što se razdvojio od supruge pozvao policiju da prijavi da je nestala. Usledila je opsežna potraga, a njeno telo pronađeno je u kanalu na nasipu u Borči.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar