Zoran Marjanović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Zoran Marjanović, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, u sudnicu je ušao uplakan, a do Palate pravde danas su ga ispratili sin, brat i nova partnerka. Marjanoviću je, na zahtev tužilaštva, odmah određen i prtivor zbog uznemirenja javnosti.

Zoran je sa njima dočekao početak izricanja presude ispred sudnice u Palati pravde. Oni su ga zagrlili i pozdravili se sa njim, kao da su znali da mu sledi izricanje višegodišnje zatvorske kazne, nakon čega će „maricom“ biti sproveden u pritvor, kako je to tužilaštvo tražilo. Marjanović je u tom trenutku pustio suzu…

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Marjanović je prethodno svoju kuću u Borči napustio u pratnji nove partnerke, nakon čega se uputio u kafić u blizini suda gde su svi zajedno popili kafu.

Zoran Marjanović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, tužilaštvo je ocenilo da je ubistvo Jelene Marjanović izvršeno na brutalan i svirep način nepoznatim hladnim predmetom i to uzastopnim udarcima u glavu.

Ubistvo se dogodilo 2. aprila 2016. godine u naselju Crvenka u Borči. Tog dana Marjanović je sa suprugom i ćerkom Janom došao na nasip, gde je pevačica i inače džogirala. Istog dana, prijavio je njen nestanak policiji a telo je pronađeno narednog dana u kanalu.

Bonus video: Počinje suđenje decenije Zoranu Marjanoviću

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare