Uros Panić i Vuk Stanković Foto: Screenshot/Instagram/vukeeeeee

Uroš i Miloš, sinovi Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića umešani su u prostituciju, zbog čega je za njima raspisana i poternica. U ceo slučaj umešani su i Sonja L. koja je obavljala poslove sekretarice, kao i Vuk Stanković koji je sa braćom Panić bio posrednik u tom poslu. Panići i Stanković su često postavljali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, neretko hvaleći se kakve luksuzne živote vode.

Braća Panić su zajedno sa dvoje uhapšenih, Stankovićem i Sonjom L, organizovali prostituciju, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena Sonja L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Pročitajte još:

Panići i uhapšeni Stanković bili su nerazvojni, o čemu svedoče njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Gotovo svakodnevno su izlazili a neretko i postavljali slike luksuznog života koji su vodili.

View this post on Instagram

A post shared by Uros Panic (@uros__panic__)

Stanković i Panići gotovo svakodnevno su objavljivali snimke i slike iz različitih beogradskih klubova koje su posećivali. Kako se vidi na fotografijama, uvek su sedeli u separeima,  okruženi polugolim devojkama, a alkohola je bilo na pretek.

View this post on Instagram

A post shared by Uros Panic (@uros__panic__)

Skupi automobili, izlasci gotovo svako veče, a mnogi korisnici društvenih mreža pitali su se odakle Panićima i Stankoviću novca za sve to. Pogotovo za luksuzne automobile koje su vozili. Ipak, niko nije ni slutio da se iza svega krije lanac prostitucije.

Inače, braća Panić, Uroš i Miloš, od ranije su poznati široj javnosti po bahatom ponašanju.

Foto: printscreen Instagram/mupsrbije/Oduzimanje lamborginija Urošu Paniću

Uroš Panić često je kačio snimke brze vožnje, a neretko se moglo čuti i kako vređa saobraćajce. Zbog ponašanja i kršenja saobraćajnih propisa, Paniću je jedno vreme bio oduzet skupoceni lamborgini, koji je vozio.

Pobegli pred hapšenje

Inače, Panići su uspeli da izbegnu hapšenje. Naime, oni su samo nekoliko sati pre hapšenja napustili zemlju, dok su lisice stavljene Stankoviću.

On se sumnjiči da je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Uroš i Miloš Panić Foto:Screenshot/Instagram/milos____panic

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50% do 70% zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

VIDEO: Zastarele prijave protiv Uroša Panića: I šta sad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare