Žena sa dvoje dece sletela u trafo polje pod strujnim naponom

Hronika 31. jul. 202121:21 > 21:39
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Žena i dvoje dece povređeni su u saobraćajnoj nezgodi u Nišu, kada je "golf" niških registarskih tablica sleteo u trafo polje pod visokim naponom.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na sreću niko nije nastradao u ovoj nezgodi, a deca školskog i predškolskog uzrasta su u svesnom stanju prebačena do niškog Univerzitetskog kliničkog centra, prenose Novosti.

Udes se dogodio oko 19.20 sati kada je automobil koji se, prema svedočenju očevidaca, velikom brzinom kretao Zetskom ulicom od okretnice u Mokranjčevoj ulici ka niškoj Pivari, iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza i zaustavio se petnaestak metara dalje u trafo polju. Od siline udarca, oštećen je jedan od mernih instrumenata, iscurelo je ulje, a vozilo se prevrnulo na krov. U izvlačenju putnika osim ekipe Hitne pomoći i policije učestvovali su i niški vatrogasci.

Na licu mesta je saobraćajna policija, ali se čeka dolazak ekipa Elektrodistribucije kako bi isključili struju jer postoji opasnost za ljudske živote s obzirom da se na mestu nesreće čuje jako puckanje, što ukazuje da je došlo do oštećenja sistema.

Jedan od očevidaca kaže da je jedno od povređene dece bilo celo umazano uljem koje je iscurilo iz trafoa.

„U šoku sam, vozilo je iznenada sletelo s puta i prevrnulo se na krov. Došla je Hitna pomoć, pa policija i vatrogasci, jedva su prišli vozilu. Mislio sam da niko živ nije ostao, da ih je ubila struja jer sam video polomljenu instalaciju. Imali su neverovatnu sreću što su preživeli. Jedno dete je bilo svo masno, potpuno pokriveno uljem koje se prolilo iz trafoa na njega a čuo sam da je ta tečnost kancerogena. Baš sam se potresao, nadam se da će biti dobro“, opisuje jedan Nišlija događaj kome je svedočio.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar