Ilustracija Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

U pucnjavi koja se dogodila oko 15.30 sati u neposrednoj blizini PU Novi Pazar ranjene su dve osobe. Do obračuna je, kako prenose lokalni mediji, došlo između oca i sina sa jadne strane i M. K. na drugoj.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama i koje je objavila Sana press može se videti nekoliko uznemirenih prolaznika okupljenih oko ranjene osobe koja leži na travi kraj puta. U tom trenutku nailazi sanitet Hitne pomoć kog dočekuju prolaznici i upućuju na povređenu osobu.

Kako nezvanično saznaje Sanapress teško je povređena ženska osoba, slučajni prolaznik. Ona se trenutno nalazi u operacionoj sali Opšte bolnice u Novom Pazaru i životno je ugrožena. Druga osoba lakše je povređena, privatnim vozilom je prebačena na odeljenje hirurgije gde će povreda biti sanirana.

Prema prvim rezultatima istrage, kako javlja Indeksonline, do pucnjave je došlo između H.A. (45) i njegovog sina A.A. (23) sa jedne strane i M.K. (39) sa druge. Navodno, oni su iz vozila u pokretu pucali u M. K.

Otac i sin, odmah nakon pucnjave su pobegli sa lica mesta a policija je odmah krenula u poteru za njima.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su H. Ahmetović i njegov sin A. Ahmetović.

U pucnjavi je teške povrede opasne po život zadobila slučajna prolaznica Meliha M. kojoj se lekari i dalje bore za život. Teško je ranjen i M. K. ali je trenutno van životne opasnosti. Kako su za indeksonline rekli očevici sa lica mesta, ženu je u pomoć pritrčao policijski službenik, koji je pružio prvu pomoć, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prebačena na Hiruško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

Indeksonline ranije danas javio je nezvanična saznanja da je žena upucana u grudi, dok je muškarac pogođen sa dva metka u leđa.

Iz PU Novi Pazar kazali da će ubrzo da obaveste javnost o ovom događaju.

Policija je nakon pucnjave blokirala taj deo grada, a u prisustvo nadležnog tužioca izvršen je uviđaj.

Zvaničnih informacija o dvojici učesnika pucnjave još uvek nema, a ne zna se ni da li su uhapšeni.

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar