Bor, Zaječar, saobraćajna nesreća, poginuli Marko Đ.
Foto: S.J./Nova.rs/Facebook

Tuga i muk je od jutros u Boru, nakon strahovite saobraćajne nezgode koja se juče dogodila u kojoj su živote izgubili Marko Đorđević (38) i njegov osmogodišnji sin.

„Ta porodica je bila divna, toliko su lepo funkcionisali. Čuli smo preko medija da se dogodila neka saobraćajna nesreća. U početku nismo znali o kome se radi, a kada mi je prijateljica javila da su poginuli Marko i njegov sin, jako smo se potresli. Tuga je velika“, kažu poznanici.

Kako su nam rekli prijatelji, Marko je radio u pogonu Transport pri TIR-U u Boru.

„Znamo da je Marko iz Knjaževca, a ovde je radio. Bio je ranije mašinovođa, a onda je postao poslovođa odeljenja železničkog saobraćaja. Bio je izuetan radnik, i odlično radio svoj posao… Verovao je u Boga, poštovao je pravoslavlje, bio je izuzetan čovek. Supruga mu je, valjda u četvrtom mesecu trudnoće. U selu mu je živela baba, tamo su, valjda, kako sam čuo i krenuli na slavu. Velika je tragedija“, kažu prijatelji.

Policija je privela R. B. (63), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška, dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osumnjičeni koji je upravljao kamionom tereti se da na putu Bor-Zaječar nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču automobila marke „audi“, nakon čega je došlo do sudara dva vozila u kojem su dve osobe poginule, a dve povređene.

Marko koji je upravljao „audijem“ je, od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a njegov mlađi sin je podlegao povredama u borskoj bolnici. Njihov stariji sin je zadobio prelom butne kosti i upućen je u Klinički centar Niš.

Foto:SJ/Nova.rs

Nezvanično, utvrđeno je da vozači nisu imali alkohola u organizmu, a takođe i da su svi bili vezani, kao i da se kamion prema tahografu kretao brzinom od 30 km/h.

Bonus video: Nesreća kod Bora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar