Podeli
Foto: Shutterstock

Društvene mreže usijale su se povodom slučaja porodičnog nasilja u Prnjavoru, u Bosni i Hercegovini, čije okolnosti i detalje uz ispitivanje svedoka još utvrđuju istražitelji, a u kome je nevenčani suprug Predrag M. (43) sa kojim ima dvoje dece, teško pretukao I.M. (44).

Tekst sadrži uznemiravajuće fotografije

Slučaj brutalno pretučene žene, isplivao je u javnost kada je Z.M. brat pretučene, na svom Fejsbuk profilu obelodanio fotografije, na kojima se vidi da su ženi oba oka “zatvorena” od podliva, uz modrice i teške povrede po glavi, rukama i drugim delovima tela.

On za prnjavorski portal tvrdi da je njegova sestra preživela pravi pakao.

“Nije reč o, kako “moj zet” tvrdi u gradu, “samo dva šamara”. On je tri i po sata držao zaključanu u stanu i brutalno tukao rukama, nogama, kao i metalnom vazom. Kada sam sutradan ujutro došao, jedva sam je prepoznao. Nakon Doma zdravlja u Prnjavoru, prebačena je na UKC RS u Banjaluku, gde su konstatovane teške povrede”, kaže za portal MojPrnjavor.info

On ističe da je porodica ogorčena činjenicom da je nasilnik u pritvoru, gde je čak na raspolaganju imao i telefon, proveo svega nekoliko časova. Razočarenje je ogromno i u Osnovni sud u Prnjavoru, ne samo puštanjem na slobodu, već i izostankom zabrane prilaska pretučenoj.

“Zato smo mu mi sami zabranili da dolazi u stan, ali je on iznajmio sobu u hotelu, 50-tak metara udaljenom od stana moje sestre. Bojimo se novog napada, kao i da će se slučaj zataškati”, ogorčen je brat pretučene.

Portal saznaje da je premlaćivanju žene, te iste noći, prethodio jedan drugi, kako se ispostavilo, blisko povezan incident. Predrag M. je, nešto pre nego što će nevenčanu suprugu, ispred svog kafića u centru grada pretukao i Dušana V. On već izvesno vreme, kaže, sumnja u, navodnu, “bliskost” njega i svoje supruge. Tvrdi da je supruzi još ranije predlagao i “normalan razvod”.

On priznao da je potom u stanu istukao i suprugu.

Iz banjalučke Policijske uprave tvrde da je doneseno rešenje o zabrani prilaska žrtvi. O svemu je obavešten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iste noći premlaćena i majka petoro dece

Iste noći dogodio se još jedan incident u kome je još jedna žena, majka petoro dece, pretučena u Prnjavoru.

Nju je navodno “neko” pretukao pred jednim drugim kafićem, pa je i ona, kao i I.M. i Dušan V., završila na Univerzitetsko kliničkom centru RS u Banjaluci.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar