Srđan Nogo Foto: Nova.rs

Srđan Nogo uhapšen je danas po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako saznajemo, on je priveden zbog objava na društvenoj mreži Tviter u kojima pominje predsednika Aleksandra Vučića i funkcionera Srpske napredne stranke i advokata Vladimira Đukanovića.

Nogo je danas priveden zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Priveden je zbog svojih tvitova.

„Vi koji se zalažete za Open Balkan, i na tome radite, treba da znate da tada ovde važe BALKANSKA PRAVILA. I @avucic i @adv_djukanovic nemojte da zaboravite da kad vas budu streljali viknete „Živela Srbija“! P. S. Dobra vest je nema vešanja, loša vest je biće streljanja. Obećavam“, napisao je, između ostalog, Nogo.

Većina njegovih tvitova, u kojima pominje Vučića i Đukanovića, odnose se na najavu predsednika Rusije Vladimira Putina o mobilizaciji.

Pomenute tvitove Nogo je objavio sinoć, a on je jutros priveden u policijsku stanicu.

Pročitajte još:

On će u subotu biti izveden pred tužiocem.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Nogo nađe iza rešetaka. On je dosad više puta privođen, a između ostalog i zbog pejntbol puške koju je poneo ispred Narodne skupštine kako bi je gađao.

VIDEO: Zaplenjeno dva kilograma heroina, uhapšene dve osobe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar