Foto:privatna arhiva

Od početka septembra samo na teritoriji grada Beograda prijavljen je nestanak sedam osoba, od kojih je dvoje pronađeno, a za četiri osoba se i dalje se traga. Potraga za jednom nestalom osobom, nažalost, dobila je nesrećan epilog.

Samo u poslednjih nedelju dana u Beogradu je nestalo troje ljudi. Njihove fotografije masovno se dele društvenim mrežama u nadi da će ih neko prepoznati.

Stefan Vuković

Foto: nestalisrbije.rs

Reč je o mladiću (31) koji je nestao u Borči 22. septembra u ranim jutarnjim časovima, navedeno je da je na sebi imao crveni šuškavac, farmerke i sive patike.

Navodi se da je ostavio telefon i dokumenta.

Marko Đurđević

Foto: nestalisrbije.rs

Tridesetjednogodišnji Marko Đurđević iz Mladenovc, nestao je 31. avgusta. Od tog dana gubi mu se svaki trag.

Porodica je o njegovom nestanku obavestila policiju, i mole sve koji ga prepoznaju da se jave na broj telefona 0694146515.

Markova sestra je za medije rekla da je Marka video drug pre tri dana na Bežaniji, ali da u tom trenutku nije znao da se za njim traga.

„Kada je njegov drug video apel, javio nam je da ga je video pre 3 dana na Bežanijskoj kosi, ali i da u tom trenutku nije delovao kao da je pri sebi“, rekla je njegova rođena sestra.

Zorica Lojpur

Foto: nestalisrbije.rs

O nestaloj Zorici Lojpur (43) iz Pančeva, već deset dana nema novosti. Porodica nije primila poziv od policije, niti kakvu dojavu.

Iako je prethodnih dana stigao poziv iz Beograda da je viđena kod jednog restorana, snimci s kamera to nisu uspeli da potvrde. Nema dokaza ni za to, sem reči konobara, tada uverenog da ju je video.

Mlada žena je izašla iz zgrade ujutro 22. septembra nešto posle osam sati. Na sebi je imala crnu jaknu sa žutom kapuljačom i rukavima, crne helanke i šarenu torbu.

Visoka je oko 160 cm, ima oko 60kg, braon oči i plavu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Zorici pozovite policiju.

Ako je neko primeti, može da javi i na broj 063/800-83-96.

Srećan kraj potrage!

Foto: Facebook

Tanja Dimić (18) koja je nestala u petak u U Žablju, pronađena je danas u Kotežu nakon pisanja našeg portala.

„Ne znam ništa dok ne stigne kući. Javila se iz Koteža, trenutno je u putu ka kući. Mnogo je pomoglo što ste objavili onaj tekst. Hvala vam od srca“, izjavila je Duška.

Apel porodice nestale od petka se širio društvenim mrežama, a kako je za Nova.rs ispričala Tanjina maćeha, Duška Boberić, njena pastorka je izašla da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag. Kada je izašla na sebi imala crnu jaknu, duks i helanke.

Foto: Printscreen/Instagram/Serbia live Beograd

Nikola Dinić (24) iz Kaluđerice pronađen je pre nekoliko dana, što je potvrdio njegov drug za Nova.rs koji je i objavio apel.

„Hvala vam na pomoći. Nikola je sa svojom porodicom, sve se dobro završilo“, rekao je njegov drug Igor Ristić.

Apel o njegovom nestanku osvanuo je na društvenim mrežama, a njegov drug rekao je tada da je Nikola poslednji put viđen u Žarkovu, od kada mu se gubi svaki trag.

Foto: Facebook

Filip Babić (28) iz Obrenovca kome se svaki trag izgubio u utorak 13. semptembra kada je napustio porodičnu kuću i ostavio svoj telefon je pronađen.

Kako se saznaje od njegove porodice Filip je pronađen u Bajinoj Bašti. On je uočen kako hoda ulicama ovoga grada, što je i prijavljeno nadležnim službama.

Porodica se zahvaljuje svima koji su se uključili u potragu.

Foto: Facebook

Marija Ubović (33) koja je nestala u petak 23. septembra u Beogradu, pronađena je živa pre dva dana, potvrdili su na Instagram stranici nestali_srbija.

Marija je poslednji put viđena ispred onkologije i dečije klinike preko puta Hrama Svetog Save. Ostala je sama bez roditeljskog nadzora da čeka pregled kod svoje doktorke na koji nije ni otišla. Njen nestanak prijavljen je dan kasnije, odnosno 24. septembra, a porodica je sumnjala da je Marija radi naglog prestanka uzimanja terapije izgubila kompas i otišla u nepoznatom pravcu.

Foto: Facebook/Nikola Vukobratovic

Poštar iz Mladenovca Dragoljub Lekić Leka (63), koji je nestao 18. septembra, pronađen je par dana kasnije.

Leka je pronađen u svesnom stanju, ali je bio dehidriran i promrzao. Pronađen je u šumi okružen psima.

Meštanin koji ga je pronašao prvo je video noge kako vire iz žbuna, a kada je zašao dublje, primetio je Leku.

Tragičan epilog

Foto: nestalisrbije.rs

Mladić David Stankov (28) nestao je u nedelju 11. septembra u Borči. David je nestao nakon završene smene u firmi u kojoj je radio blizu Franša.

Svaki trag mu se izgubio u nedelju popodne kada se kod jedne knjižare u Borči kod autobuske stanice (Bele Bartoka) rastao sa drugom. Kako se navodi, telefon mu je bio isključen.

Tri dana nakon nestanka, potraga je dobila tragičan epilog, njegovo beživotno telo pronađeno je u Dunavu.

VIDEO: Slučaj silovanja koji je Prištinu digao na noge – gosti Igor Jurić i Uresa Ahmeti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar