Foto: MUP Srbije

Efikasnim radom pripadnika kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, u saradnji sa Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, zaplenjeno je više od 321 kilogram marihuane i uhapšene su tri osobe.

Policija je uhapsila B. P. (41) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i dvoje crnogorskih državljana S. R. (32) i A. P. (25), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u pomaganju.

Foto: MUP Srbije

U kamionu kojim je upravljao B. P., u duplom pregradnom zidu prednjeg dela prikolice pronađen je 61 paket sa ukupno oko 321,3 kilograma marihuane. Kako se sumnja S. R. i A. P. su automobilom išli ispred kamiona i osumnjičenog B. P. obaveštavali o prisustvu saobraćajnih patrola na putu.

Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

BONUS VIDEO: Hapšenja u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare