Foto: MUP Srbije

Lj. M. (49) smeštena je u kliniku "Dr Laza Lazarević" zbog sumnje da je svog supruga D. M. (48), pripadnika Žandarmerije, pokušala da ubije.

Kako je ranije pisano, napad se dogodio 21. jula, a D. M. je zatražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život.

Pročitajte još:

Kako piše Kurir, žandarm nije želeo da sarađuje sa policijom i otkrije ko mu je zadao ubodnu ranu rekavši da „nije uopšte važno“, a kada su oni otišli do stana na Zvezdari u kom živi sa svojom suprugom zatekli su mrlje krvi u spavaćoj sobi.

„Tokom pretresa, ispod kreveta su pronašli i kuhinjski nož, za koji se sumnja da ga je koristila njegova supruga kada ga je ubola“, otkrio je sagovornik.

Prema njegovim rečima, za sada se ne zna šta je tačno prethodilo krvavom napadu supruge na žandarma.

„Navodno su se posvađali, a onda je ona uzela nož i ubola ga u leđa“, dodao je on.

Međutim, supruzi policajca tada nisu stavljene lisice na ruke, jer je ona prebačena u psihijatrijsku ustanovu u kojoj je hospitalizovana.

Kolege teško povređenog D. M. kažu da su njihov kolega i LJ. M. u braku dvadesetak godina i da imaju već punoletnu ćerku koja živi sa njima, ali koja navodno nije bila svedok krvave drame u stanu, piše Kurir.

„Čuo sam da su imali godinama probleme u braku i da nisu najbolje funkcionisali. Ipak, niko od nas nije očekivao da bi supruga pokušala da ga ubije“, kaže jedan kolega D. M.

Navodno, Žandarm D. M. ne želi da tereti svoju suprugu LJ. M.

„Ovo je još jedan primer da se muškarci retko odlučuju da prijave da su žrtve nasilja, čak i u slučajevima kada im supruge nanesu teške povrede kao u konkretnom slučaju. U svakom slučaju, istraga je u toku, biće prikupljeni svi dokazi, uzete izjave i potom će nadležno tužilaštvo odlučiti o daljem toku postupka“, naveo je sagovornik Kurira, preneo je Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare